E-beszámoló automatikus létrehozása Belépés Leírás

IM Cégszolgálat

által üzemeltetett online beszámoló rendszer beadványainak automatikus elkészítése cégkivonat, társaságiadó-bevallások (1x29.enyk), és lementett beadványok feltöltésével, vagy adatrögzítéssel, OBR formátumban.
A

Maszek Beszámoló Közzététel

egy olyan online nyomtatványkitöltő rendszer, melynek alkalmazásával többféle beszámoló készíthető. Mutatószámokat képez és az előre megírt kiegészítő melléklet és eredményfelosztási határozat testreszabásához online szövegszerkesztőt is tartalmaz. Az elkészített dokumentumokat PDF-be alakítja. Képes az OBR formátum előállítására. Ez a cégkivonat beolvasó alkalmazás lehetővé teszi ennek előre fizetés nélküli kipróbálását. Ez nem excel tábla, hanem online szolgáltatás. Az új cég regisztrációja egy olyan privilégium, amellyel csak fizető ügyfelek rendelkeznek. Névtelen látogatóként érezze megtiszteltetésnek, hogy ezen az oldalon keresztül lehetősége nyílik a teljes rendszer kipróbálására. Ez a lehetőség bármikor, külön figyelmeztetés nélkül megszűnhet. Az elektronikus beszámoló készítéséhez szükséges felhasználói fiók létrehozása az OCCR cégkivonat sikeres átmásolása esetén lehetséges. Regisztrált ügyfelek használat előtt szíveskedjenek bejelentkezni. Figyelem: mindez élesben történik, a cégkivonat beillesztése után egy űrlap azonnal bekéri az Ön nevét, email címét és telefonszámát. Ha valós adatait nem kívánja megadni, a rendszert csak lekérdező módban használhatja.
Az e-cegjegyzek Cégkeresés menüpontjában keressen cégadatok alapján, majd Cégadatok lekérdezéséhez kattintson a Tárolt cégkivonat fülre, utána másolja le az egész oldalt, (Ctrl+A, Ctr+C) és illessze be (Ctrl+V) az alábbi ikonra:
Ide illessze be  
Ha nem megy, rendelje meg
Adószám:
Cégnév:  
Régi név:

Ezt az adószámot valaki már lefoglalta. Válasszon másik céget.
Ez az Ön hatáskörében lévő cég. A regisztrált cégadatok itt módosíthatók.
Ennek a cégnek itt még senki nem készített beszámolót. Regisztrálható.
Kommunikációs hiba
Beszámoló típusa:
Email cím:  
Azonosító:  
Az Ön neve:
Postai cím:
Telefonszám:

A Regisztráció gombra kattintással Ön elfogadja a szerződési feltételeket
Regisztráció
A kötelezően megadandó email cím, név, és telefonszám kitöltése után a Regisztráció gombra kattintásra az online beszámoló készítő szoftver nyitólapja fog megjelenni, ahol Önt bejelentkezett ügyfélként a fent megadott néven fogja üdvözölni a rendszer. Felhasználói azonosítóját, és egyéb részleteket a fenti email címre küldött levél fogja tartalmazni. Az ide bemásolt cégre készíthet beszámolót akár manuális adatbevitellel, akár a társasági adó bevallás feltöltésével, de az OBR fájlt csak díjfizetés után töltheti le. A beszámoló készítés menetéről a Nyitólap menürendszerében talál rövid útmutatót, oktató videót, valamint kezelési leírást online és kinyomtatható formában. Csak akkor kattintson, ha Ön a rendszer használatáért fizetni is hajlandó. Erre vonatkozóan szíveskedjen három napon belül nyilatkozni vagy telefonon, vagy emailben, vagy a pénz átutalásával.
Köszönöm érdeklődését:
-KZG-