Online Beszámoló Készítő Szoftver

 • Felhasználói azonosító:   legalább 3, legfeljebb 8, kisbetűvel kezdődő, majd további, az angol abc kisbetűiből és számokból álló jelsorozat. Hírlevél azonosító 14 számjegy. Cég-adószám: 8 számjegy.
  Email cím: ellenőrzése email küldéssel.
 • Azonosítójának, vagy email címének beírása után kattintson ide. Sikeres azonosítás után az eredetileg lekért oldal jelenik meg. Azonosítóval és jelszóval csak akkor kell belépnie, ha új beszámolót kíván készíteni, vagy a meglévőket módosítani.
 • Azonosító lehet a megtekinteni kívánt beszámolót közzétevő cég 8 jegyű adószáma, vagy a 14 jegyű hírlevél-sorszám, vagy a regisztrált felhasználói azonosító, illetve bármely valódi email cím.
  Ez a gomb a felette lévő cellának érvényes adattal történő kitöltése után jelenik meg.

Elektronikus Beszámoló

e-Beszámoló készítő online szoftver

www.e-beszamolo.xc.hu/ikszDemoLap
Az automatikus letöltések korlátozása érdekében bevezetett robotok elleni védelem miatt ez a lap csak látogatói azonosítás után érhető el.
Azonosító lehet a privát közzétételi rendszer felhasználói azonosítója, vagy a hírlevél 14 jegyű hivatkozási száma. Azonosításhoz használható olyan cégnek az adószáma is, amelynek a beszámolója itt megtalálható. Regisztrálatlan email címmel történő azonosítás esetén a belépési kódot egy automatikusan küldött email fogja tartalmazni. Azonosítás után csak beszámoló készítéséhez kell ismételten belépni.
 • 
  
  Kis Zoltán Gergely e.v.
Beszámoló készítő online szoftver értékesítése szünetel. Nyitás: 2024.10.01. A nyári szünet ideje alatt szoftver értékesítés egyáltalán nincsen, az új érdeklődők számára semmiféle tájékoztatás nem jár, kizárólag a 2024. április végéig licencdíjat fizetett felhasználók részére állok rendelkezésre.

e-Beszámoló Privát Közzététel – online beszámoló és kiegészítő melléklet készítő program

Az itt készített, vagy ide bemásolt egyszerűsített/éves beszámolók angol és német nyelven is megjelennek. A mérleg és eredménykimutatás kapcsolódó dokumentumai gépi fordításra alkalmasak. Ez egy komplex szolgáltatás, nem csak egyszerű beszámoló kitöltő program. Automatikus OBR és TAO kitöltés. Kiegészítő szolgáltatás:
Online Főkönyvi Kivonat Cégeknek
importálása online főkönyvi kivonatba.
OBR beszámoló összeállításához egy méltányos, személyre szóló éves licencdíj fizetendő, de az itt közzétett beszámolókat már mindenki díjmentesen tekintheti meg, akár idegen nyelven is.
Támogassa Ön is a privát közzététel üzemeltetését
Bankszámlaszám másolása a vágólapra, amit beilleszthet saját jegyzetfüzetébe
vagy anonym módon, az emblémára kattintva, illetve egyenleg-feltöltéssel a
Telefonszám másolása a vágólapra, befizetés a Magyar Telekom oldalán, mobilszámként beillesztés: Ctrl+V.
xc.hu logo Az adományozás önkéntes, de nem minősül megrendelésnek, és nem is feltétele az xc.hu oldalak elérésének. Bankkártyával és PayPal egyenleggel is tetszőleges összeg fizethető.

Beszámoló Készítő Szoftver

Olvassa el a kezelési útmutatót
play button
Ez a weblap egy online beszámoló készítő szoftver része, melyet a fenti, robotok elleni védelem feloldása esetén lehet megtekinteni. Ezzel a rendszerrel a beszámoló nyomtatványokat a manuális kitöltésen túl mesterséges intelligenciával automatizálva is létre lehet hozni. Közzétett OBR adatok átvétele, TAO, főkönyvi kivonat, vagy Audit.xml feldolgozása. Kiegészítő mellékletet és taggyűlési jegyzőkönyvet generál, ami átírható, és módosítható. Beszámoló készítése díjfizetés ellenében, cégekre vonatkozó és felhasználói regisztrációval lehetséges. Előbb a céget kell regisztrálni, és csak ezt követően, vagy megrendelés elküldése után nyitható felhasználói fiók. Mindegyik itt tárolt beszámoló bejelentkezés nélkül, díjmentesen megtekinthető, hacsak az nem rejtett, vagy jelszóval le nincs védve. A beszámoló nyomtatványok kitöltése magyar nyelven lehetséges, megtekintésre német és angol verzió áll rendelkezésre. A mérleg és az eredménykimutatás a beépített nyelvi verziókon túl gépi fordításra alkalmas formában is lekérhető, ez által szinte bármely nyelven megjeleníthető. Automatikus OBR és TAO kitöltés. Kiegészítő szolgáltatás:
Online Főkönyvi Kivonat Cégeknek
importálása online főkönyvi kivonatba.
Az ide beírt számot rövid időn belül, nap közben fogom felhívni a (06) 62 469655 számról
megadásával ingyenes Ingyenes segítséget kérhet. Erre a gombra csak a telefonszám beírását követően kattinthat.

ÁFA bevallás Excel táblával

A könyvelő programok importálással biztosítják ugyan az automatikus kitöltést, de az egyeztetéshez szükséges visszaolvasás általában nincs megoldva. Áfa bevallás betöltése Excel táblázatba és vissza. VBA szoftver, a Privát Közzététel aktív felhasználói részére előre fizetés nélküli letöltés biztosított. Magánszemélyeknek és egy személyes cégeknek kedvezményes ár biztosított, egyébként az aktuálisan fizetendő licencdíj a honlapon, illetve mindenki annyit ád, amennyit jónak lát. Részletes kezelési útmutató, telefonos segítségnyújtás.

Adatvédelmi tájékoztató

2018 májusában hoztak egy, az Unió honlapján teljes terjedelmében elérhető adatvédelmi rendeletet, melynek megfelelősége biztosított. A teljes xc.hu tartomány védett helyen üzemel, az itt tárolt személyes adatokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. Beszámoló készítéshez regisztráció szükséges, melyhez személyes adatokat kell megadni. Az adatkezelés elsőbbséget élvez a honlapot látogató magánszemélyek jogaival szemben, mivel az szerzői és egyéb jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez szükséges. Névtelen látogatóként bárki jogosult az xc.hu tartomány nyilvánosan elérhető dokumentumait megtekinteni, azokról másolatot készíteni. Nem jogosult azonban ezek módosítására, ami jelenti a dokumentumokban lévő cégadatok megváltoztatását, és különösen az eredeti webhelyre való hivatkozások átírását, vagy eltávolítását. Az xc.hu portál beszámoló készítésére, tehát cégadatok rögzítésére és mások által elérhetővé tételére, valamint dokumentumok megírására csak bejelentkezve, regisztrált cégekre használható.
Látogatói, illetve felhasználói azonosítás:A látogatói azonosítás elsősorban az automatizált, robotok által kezdeményezett, a szerver működését gátló lekérések elleni védelmet szolgálja. Ennek érdekében a lekérdezést indító számítógépen a látogatást naplózó, kis méretű szövegfájl (süti, angolul:cookie) kerül elhelyezésre, melynek letiltása esetén az oldal nem működik. Szerver oldalon ugyanez, és a látogató IP címe tárolódik, melyek alapján jogvita esetén a lekérdezésre használt eszköz visszakereshető. A hasonló módszerrel kivitelezett felhasználói azonosítás a szerveren tárolt saját állományok jelszóval védett elkülönítéséhez szükséges.
Fájlok: Névtelenül, azaz bejelentkezés nélkül is feltölthetők, az IP cím azonban minden esetben naplózásra kerül. A feltöltéssel hozzájárulását adja, hogy dokumentumai a tartalmi ellenőrzést követően, az xc.hu szerver üzemeltetőjének döntése alapján, mások számára elérhetővé váljanak. Törvénysértő tartalom feltöltése tilos. Az adatvédelmi jogszabályok betartása kötelező.
Szerzői jogi igény kizárva.