Privát e-Beszámoló Közzététel Általános Szerződési Feltételek
Bejelentkezés
© 2008 – 2018 KZG
Új felhasználó regisztrálása a megrendelés elküldését követően, az email cím alapján automatikusan indul. Az új felhasználók a legelső évben minimálisan 60000Ft szoftver licencdíjat kötelesek fizetni abban az esetben, ha a regisztrált cégek legutóbbi árbevételeinek összege meghaladja a harmincmillió forintot. Az itt feltüntetett árak mindegyike irányár, ettől közös megegyezéssel mindkét irányban el lehet térni. Töltse ki a megrendelést, ha Ön is az Internetes Beszámoló Kitöltő Szoftverrel kívánja céges beszámolóit elkészíteni, és ennek alkalmazásával létrehozható automatikus OBR űrlapkitöltő állomány segítségével azokat a kormányzati portálon keresztül, elektronikus úton benyújtani. Használati díjként annyit utalhat át a visszaigazoló emailben megadott bankszámlára, amennyit jónak lát. Érvénytelen telefonszám és email cím megadása a szolgáltatásból való kizárást eredményezheti. A minimálisan fizetendő éves licencdíj a fenti bevételi határ felett hatezer, több cégre vonatkozó megrendelés esetén pedig cégenként háromezer forint. Nagyvállalatok, illetve sok cég esetében a licencdíj egyedi megállapodás tárgya.
A szoftver használatához szükséges jelszó a megrendelés pénzügyi rendezése után, emailben kérhető.
Elállási jog gyakorolható addig, amíg a megrendelésben feltüntetett cégek részére adatfelvitel még nem történt. Egyéb esetben az elállási jog nem értelmezhető, mivel a fizetendő összeg szerzői jogdíj, amely az Ön által megjelölt cégek beszámolóinak az xc.hu portálon történő megjelenítése miatt esedékes, és nem korlátozódik a szoftver kitöltő funkciójának használatára. A pénz beérkezése esetén a korábbi évek beszámolói minimális adatfeldolgozási időt követően megjelennek. Egy napon belüli elállás esetén a fizetett díj költségekkel, és az arányos használattal csökkentett része kérhető vissza. Az elérhetőséget a megrendelést visszaigazoló email tartalmazza. Amennyiben a megrendelés elküldését követő egy napon belül nem fizet, az automatikus és ingyenes elállásnak számít.
Grátisz beléptetés: előre fizetés nélkül, egy cég regisztrálható, és a rendszer teljeskörűen kipróbálható. Az így elkészített automatikus OBR űrlapkitöltő állományok azonban csak díjfizetés ellenében érhetők el. Az automatikus regisztráció csak bizonyos előre meg nem határozott időszakonként, promóciós jelleggel vehető igénybe.
Figyelem: Ez a megrendelés
Befizetése alapján számlát a megrendelést visszaigazoló emailben megjelölt üzemeltető küld utólag, postai úton. Az adószámot azért kell megadni, hogy a beszámoló kitöltésekor Önnek a cég adatait egyszer se kelljen beírnia. Ha korábban már adott be elektronikus beszámolót, a legutóbbi két év adata a cég regisztrációjával egyidőben a Cégszolgálat honlapjáról át lesz másolva, így Önnek az előző év adatait sem kell majd beírnia.

Megrendelés tárgya: online beszámoló kitöltő szoftver, mellyel az eredménykimutatás, a mérleg, és esetlegesen a Cash-Flow nyomtatványok a világhálón keresztül, jelszavas bejelentkezéssel tölthetők ki. Kitöltés alatt értendő a beszámoló nyomtatványok kitöltése rovatonként manuálisan, vagy táblázatok oszloponkénti bemásolásával, illetve automatikusan, a TAO bevallás, vagy főkönyvi kivonat feltöltésével. Ez utóbbi esetben a TAO bevallást is elő tudja állítani. A rendszer a hagyományos nyomtatványokon kívül szép formátumú sablonszövegeket szolgáltat az aktuális beszámoló adataival előre kitöltve, és hozzáférést biztosít a szövegek módosításához szükséges online szövegszerkesztőhöz. A kiegészítő melléklethez automatikusan mutatószámokat generál, és hozzákapcsolja az APEH honlapjáról automatikusan letöltött TEÁOR jegyzéket is. A jegyzőkönyvet és az esetleges könyvvizsgálói záradékot a tárgyévi eredmény előjele szerint fogalmazza meg. Ezen kívül lehetőséget nyújt beszámolónként egy további tetszőleges jegyzet megírására, mely egyben kisebb cégek számára egyszerűbb, brosúra jellegű, szépen nyomtatható vállalati honlapként funkcionálhat. Megjegyzés: internet-katalógusban pár sor éves megjelenési díja húszezer, egy honlap díjának felső határa pedig a csillagos ég. Ha Ön cégvezető, és spórolós könyvelője valamelyik igénytelen kivitelezésű excel táblával töltötte ki beszámolóját, és miatta már elszalasztottnak érzi az extravagáns netes megjelenés lehetőségét, ne hezitáljon, rendelje meg saját nevében most. Beszámolója rendszeradminisztrátori közreműködéssel, automatikusan lehet olyan szép, mint amit a PDF könyvtárban találhat. A szoftver az összes dokumentumot automatikusan PDF-be alakítja, és elhelyezi a nyilvános PDF könyvtárban, ahol bárki megnézheti weblapként és PDF formátumban is. A dokumentumok megtekintéséhez fejlett kereső szolgáltatást biztosít. A PDF könyvtár dokumentumai a magyaron kívül megnézhetők angolul, németül, és francia nyelven is. Az itt készült PDF dokumentumokat automatikusan hozzá is csatolja a kötelezően használandó OBR elektronikus űrlaphoz, melynek kitöltése természetesen szintén automatikusan történik. Semmit nem kell se kitallózni, se betallózni. Használatához nem kell se Excel, se Word, se PDFCreator, sőt még azt sem kell tudnia, miféle elektronikus űrlapot kell használni. Gyakorlatilag ha Ön ezt a szöveget el tudja olvasni, akkor az Ön számítógépe biztosan alkalmas a rendszer használatára. Tanfolyamot azért nem tartunk, mert ha valaki egyáltalán nem tudja kezelni, vagy nincs állandó Internet-kapcsolata, beszámolójának adatait telefonon keresztül is bemondhatja. A végeredmény cégenként és beszámolónként egy olyan, egyetlen egyszer használandó OBR állomány, amely – a nyilvános személyes adatokkal együtt – mindent csatol és kitölt.
A Privát e-Beszámoló Közzététel NEM Excel tábla, hanem egy teljesen önálló programrendszer. Az itt megrendelhető komplex szolgáltatás egy olyan, interneten keresztül használható szoftver, melynek segítségével beszámoló nyomtatványokat lehet kitölteni, publikálni, kinyomtatni és emailben terjeszteni. A hivatalos közzétételre alkalmas dokumentumokat automatikusan elkészíti, amelyek a nyilvános PDF könyvtárból tölthetők le. A KZG táblázatokban tárolt adatokat automatikusan képes átvenni. Akik már korábban megvásárolták valamelyik KZG táblázatot, a benne regisztrált cégekre nem kell ismételten megrendelniük, mert azokat a rendszer a korábbi megrendelés következtében már tartalmazza. Akik valamelyik ingyenesen elérhetővé tett XLS, SXC, vagy ODS verzióval rendelkeznek, azt a 2016 előtti üzleti évekre korlátozás nélkül használhatják. A számviteli törvény által előírt változásokat az offline táblázatok nem tartalmazzák. Ezt az online szolgáltatást azokra a cégekre kell megrendelni, amelyek beszámolóit kimondottan itt, a privát közzététel keretében kívánják megjelentetni. Az IKSZ egy online számítógépes program, mellyel a beszámolók adatai privát alapon, a kormányzattól függetlenül is közzétehetők az Interneten, akár évente több alkalommal. Tetszőleges, már meglévő beszámoló adatait nem kell még egyszer soronként beírogatni, az Excel, vagy OpenOffice táblázatkezelővel készített, vagy oda exportált beszámolók az oszloponkénti másolás/beillesztés lehetősége miatt néhány egérkattintással felvihetők. A megadott adószámok nem nyilvánosak: a céglistákat a szerver felhaszálói azonosítónként elkülönülten tárolja. Kizárólag a megrendelésben megadott email címhez választott azonosítóval történő jelszavas bejelentkezés után tekinthetők meg, más felhasználók adatait semmiképpen nem lehet módosítani. A szoftver használata díjfizetéshez kötött, tehát nem ingyenes, de licencdíjként mindenki annyit fizethet érte, amennyit akar.
  • Ha e-beszámolóit itt szeretné elkészíteni, a megrendelő lapon írja be az adószám(ok) első nyolc számjegyét.
  • A megrendelése után a regisztráció, illetve a bejelentkezés automatikusan indul az xc.hu weblapon.
  • A megrendelés teljesítését visszaigazoló email birtokában a cégadatokat itt lehet majd beírni a borítólapra.
  • Az itt publikált beszámolók -választhatóan- nyilvánosak, vagy jelszóval védettek lehetnek. .
  • A megrendelt adószámok alapján a cég neve, címe, cégjegyzékszáma az IM adatbázisából előre ki lesz töltve.

Töltse ki a megrendelést, saját email címének megadása után írja be annak a cégnek a KSH számát, de legalább adószámának első nyolc számjegyét, amely cég részére a beszámoló nyomtatványt ki szeretné tölteni, majd válasszon beszámoló típust. Ha több cég számára szeretné az Internetes Kitöltő Szoftvert használni, az adószám rovatban található kék gombra kattintva kérhet mindig egy új üres sort. A felesleges sor a "Mégse" feliratú gombra kattintva törölhető. Végül kattintson a megrendelés elküldésére szolgáló gombra. A fizetendő licencdíjról tájékoztatót automatikusan, emailben fog kapni. Abban is az lesz leírva, hogy a szoftver használatáért mindenki a saját belátása szerinti összeget fizetheti. Megrendelése akkor lesz érvényes, ha az automatikusan küldött, megrendelést visszaigazoló emailben megadott bankszámlára Ön pénzt utal, vagy bankban befizet. A megrendelés gombra kattintás után az email cím alapján automatikusan indul a vevői adatok regisztrációja. A bejelentkezéshez szükséges jelszót emailben, vagy telefonon a pénz beérkezésének napján, a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő számlát pár nappal később, utólag, postán fogja megkapni.
Telefonszám: invitel: 06 (62) 469 655 digi: 06 (62) 483 680 telenor: 06 (20) 328 6213
A megrendelés elküldése előtt minden adatot meg kell adni, üres sor nem maradhat.