13EB-05 13EB-04 13EB-03 13EB-02 13EB-01 Az összes űrlap letölthető egyben.   Maszek Beszámoló Közzététel DVD
2012.10.16.-ig 202 felhasználó már összesen 4287 év beszámoló adatsorát töltötte ki
 
  Új telefonszám: 06 62 483680 digi kábel hálózaton belül ingyenesen hívható
Az egyszerűsített éves beszámolót ez az online szoftver már közvetlenül a 1029 (társasági adóbevallás) nyomtatványból is kitölti.
Több száz cég beszámolója   – tízezernél több dokumentum – Nyitólapra   xc.hu       Töltse fel adóbevallását, az egyszerűsített éves beszámolót a szoftver ez alapján ki tudja tölteni. Automatikus beléptetés,
1 cég előre fizetés nélkül, grátisz regisztrálható.
  1029  

A privát közzététel, az elektronikus beszámoló automatizált beküldésére használható online szoftver a 2008 évi tervnek megfelelően, weblapként hozza létre a beszámolót, melyet elkészítése után tömörítve, email mellékleteként, el is küld készítőjének, de bárki másnak is, aki azt kéri. A privát közzététel megvalósítása után 1 évvel, 2009 április végén, a beszámolók elektronikus beküldésének bevezetése előtt néhány nappal, az addig érvényes jogszabályt a kormányzat megváltoztatta. A HTML formátumot betiltotta, és a PDF formátumot tette kizárólagosan kötelezővé.


Természetesen a változásoknak megfelelően azonnal, még 2009 április végén elkészült saját rendszerem automatikus PDF-átalakítója, – ami 2010 során még hatékonyabbra is lett cserélve –, ez által az online kitöltő szoftver, a több évet egyszerre megjeleníteni képes weblap mellett létrejött a PDF-könyvtár, ahonnan a kormányzati(?) elképzeléseknek megfelelő, PDF formátumú dokumentumok váltak letölthetővé. A beküldési időszak után nagytakarítás következik.

Szponzori díj felajánlása esetén a cég reklámja a jelenlegi Google hirdetések helyén, egyeztetés után jelenhet meg. A „Megrendelés” gombra kattintás után a megadott email címre egy automatikusan küldött elektronikus levél fog érkezni, amely egyrészt díjbekérő, másrészt a jelenlegi oldal aktuális látogatói statisztikája. Email címét közvetlenül az xc.hu szerver, a Maszek Beszámoló Közzététel kiszolgáló számítógépe fogadja, az mások részére nem lesz átadva.
A lemezt azok is használhatják, akik nem itt készítették beszámolójukat.
A Maszek Beszámoló Közzététel elkészítését a kormányzat nem támogatta, sőt ellenkezőleg, folyamatosan horribilis mértékű adókkal sújtja.
Cégadatok bevitele, magánszemély adatainak megadása, könyvvizsgáló cége, stb ezeket itt ne keresse, mert a Maszek Beszámoló Közzététel mindezt automatikusan kitölti.