Elektronikus Beszámoló
Privát e-Beszámoló Közzététel
xc.hu logo
CEGNEVE részére 2017.12.31 fordulónappal új beszámoló készült, amely megtekinthető a privát online közzétételi szoftverrel magyarul: xc.hu/12345678 angolul: xc.hu/12345678E vagy német nyelven: xc.hu/12345678D
Ez még nem a beadott változat, hanem annak előkészítése. Ugyanezekkel az adatokkal lesz beszámolója közzétéve a Cégszolgálat honlapján, ahol azonban már nem lesz módosítható, ezért figyelmesen tanulmányozza ezt, a cég gazdálkodási adatait tükröző online elérhető változatot. A privát közzétételi változatnak ez az elérhetősége jelszóval korlátozható, melyet a beszámoló elkészítésekor, illetve annak módosításakor lehet beállítani. Ez ügyben, vagy módosítási igény esetén forduljon a cég könyvelőjéhez. Beadandó beszámolójában a privát közzététel elérhetősége is fel lesz tüntetve, a nyilvánosságra hozatallal kapcsolatos egyéb információk között. Az általános elérhetőség  rövidített címe:
xc.hu/12345678   tehát a szerver címe után egy törtjel és az adószám.
Amennyiben nem kívánja ezen információt hivatalos helyen közzétenni, szíveskedjen ezt a cég könyvelőjének jelezni. Beadáskor az EB űrlapról ez a rovat egy mozdulattal törölhető.
A beszámolókhoz tartozó html és pdf formátumú dokumentumok a Google fordító számára előkészített webmappából tölthetők le, tehát ezeket szinte bármilyen nyelven meg lehet jeleníteni. A gépi fordítás számára alkalmas weblapok korlátozás nélkül, míg az itt generált pdf formátumú fájlok csak bejelentkezve tölthetők le. A webmappa eredeti elérhetősége: pdf.xc.hu/12345678, nyelvi paraméterrel: pdf.xc.hu/12345678?L=hu, amely esetben az L=hu paramétert a kívánt nyelvi kódra kell állítani. Például a pdf mappa képére kattintva az angol nyelvű változat jeleníthető meg. pdf mappa
Ha engedélyezte a külső képek megjelenítését, akkor az alábbi diagram a cég összevont teljesítményét szemlélteti, amelyet az automatikusan létrehozott kiegészítő melléklet is tartalmaz.
Aktuális verziója elérhető az interneten:   xc.hu/12345678_diagram
Eredménykimutatás és mérleg diagramok 
Ez egy automatikus email, amelyet a privát közzétételi szoftver küldött a beszámoló adatai mentésének pillanatában. Ez bármikor ki- és bekapcsolható, sőt mások regisztrált cégeire is beállítható. Le- és feliratkozás:
xc.hu/sw/cE?ASZ=12345678 

Ezt az elektronikus levelet azért kapta, mert email címe ennek, a privát közzétételben regisztrált cégnek a beszámolóinak a figyelésére van beállítva. Emiatt a jövőben rendszerüzenetekre számíthat.

Ajánlja ismerőseinek is a privát közzétételt, beszámolóját erre a Facebook gombra kattintással megoszthatja.
CEGNEVE cég beszámolója az alábbi hivatkozásra kattintással érhető el:
xc.hu/12345678 

Email formájában továbbküldhető ajánlás szövege:

A privát közzététel olyan online E-beszámoló készítő rendszer, ami több év adatait egyetlen weblapon képes megjeleníteni tetszőleges devizában, magyarul, németül, és angol nyelven.
Online szövegszerkesztője számviteli mutatószámokkal aktualizált sablonszövegekkel támogatja a kiegészítő melléklet, a jegyzőkönyv, és az esetleges  könyvvizsgálói jelentés megírását. Az OBR nyomtatványt a cégnyilvántartás adatai alapján tölti ki. A PDF-ek elkészítése és csatolása automatikus. Más módszerrel készített beszámolók adatai könnyen beilleszthetők.
A rendszer egy cégre grátisz kipróbálható:   xc.hu/sw/oA

Üdvözlettel:
 Kis Zoltán Gergely  06 62 469 655