Elektronikus beszámoló automatikus kitöltése
 
  Új telefonszám: 06 62 483680 digi kábel hálózaton belül ingyenesen hívható
Maszek Beszámoló Közzététel   ÁNYK – AbevJava


importálása az Ügyfélkapun megismert egyszerűsített feltöltéshez hasonló módszerrel

Ezen az oldalon az xc.hu szerverre bármilyen (xls/doc dokumentum, kép, PDF) állomány feltölthető annak érdekében, hogy a több, különböző módon tárolt mérleg és eredménykimutatás egyetlen egységes weblapként elérhető legyen. A minta beszámoló Ez egy olyan weblap, ami egy cég több beszámolási időszakának adatait egyszerre, többféle pénznemben képes bemutatni, és ezek közül bármelyik kettőt mutatószámokkal össze is tudja hasonlítani. Kinyomtatva a szokásos mérlegtáblákat szolgáltatja. ide kattintva megtekinthető.

 • Bármilyen típusú file feltölthető. Kezdéshez kattintson a fájl kiválasztó gombra.
 • Keresse meg saját gépén a küldeni kívánt állományt. Bevallások mappája: abevjava/mentesek
 • Válasszon ki egy tetszőleges fájlt, majd kattintson a zöld színú Feltöltés gombra. A rendszer az
  frm.enyk, és a kormányzati portálról származó xkr, vagy ealbevallas ... zip típusú bevallásokat
  szűri: a beszámolóhoz használható adatokat kiválogatja. Az eredeti állományt nem őrzi meg.
 • A feltöltött állományok védett, ideiglenes tárolóba kerülnek. Kívülállók nem férhetnek hozzá.
 • A fájl kiválasztó panel fájlneveire a Ctrl, vagy a Shift (betűváltó) billentyű nyomva tartásával történő kattintással a feltöltéshez egy menetben több, különböző állomány is kijelölhető.
   
      Click here first to choose file(s) of yours After selecting files,
  click on this button  

A fenti gombra kattintásra megjelenő tallózó ablakban válasszon fájlokat. Az ÁNYK bevallásokat saját gépén a
 • Másolja le ezt a szöveget a Ctrl+C gombkombinációval, vagy a jobb oldali egérrel történő kattintásra megjelenő listából a "Másolás" kiválasztásával, majd a zöld gombra történő kattintás után felbukkanó fájlkiválasztó panel fájlnév mezőjébe illessze be Ctrl+V-vel.
könyvtár tartalmazza.
A feltöltést a jelenlegi lapon kívül elvégezheti vagy a Privát e-Beszámoló Közzététel Kezdőlap – főmenü, ahonnan minden funkció elérhető. Kezdőlap vagy az A beszámoló kitöltésének kezdő oldala, ahol a regisztrált cégek közül lehet választani. Előlap vagy a File feltöltő oldal, a magyar mellett angol nyelvű magyarázó szöveget is tartalmaz. FileUpLoad oldalakon is.
Az alábbiak szerint feltöltött fájlok az Ön gépén változatlanul megmaradnak.
Az Egyszerűsített Éves Beszámoló képes importálni az ÁNYK-val kitöltött 0929, 1029, ... 1729 és a 1829 űrlapokat. Bárki feltölthet bármit, de az adatok csak regisztrált felhasználóknak, bejelentkezés után, az adott cégnek a 29-es űrlappal megegyező záró dátummal rendelkező beszámolójának első kitöltésekor jelennek meg a tárgyév oszlopban. Ezzel egyidejűleg az ideiglenes tárolóból ki is törlődnek. Javítás, kiegészítés után ugyanúgy menteni kell, mintha manuálisan vitték volna be az adatokat. Ha az így átvett adatokat nem mentik, akkor az adóbevallás feltöltését meg kell ismételni. Beszámoló kitöltéséhez adatokat nem tartalmazó bevallásokat a rendszer nem vesz figyelembe. A feltöltést bárki használhatja. A feltöltéssel hozzájárulását adja, hogy dokumentumai tartalmi ellenőrzést követően, az xc.hu szerver üzemeltetőjének döntése alapján, mások számára – bevallás fájlok kivételével – elérhetővé váljanak. Törvénysértő tartalom feltöltése tilos. Az adatvédelmi jogszabályok betartása kötelező. Szerzői jogi igény kizárva.
A fenti, expressz regisztráció keretében a szoftver díjmentesen kipróbálható. Fizetni akkor kell, ha ezt teszik közzé. A szoftver éves használati Kattintásra most a több céges megrendelő úrlap nyitható meg új ablakban. Irányár: több cég esetén az éves díj cégenként kettőezer, de egy megrendelés legkisebb végösszege 5000 Ft. Ha túl olcsónak tartja, fizethet érte többet is. Az egyszeri licencdíj a 2010. december 31-ét követően regisztrált felhasználókat terheli akkor, ha a cégek összbevétele a tízmilliós határt meghaladja. Fizetés: előre átutalással a visszaigazoló email szerinti bankszámlára. Számlázás utólag, postai úton.   díja   cégenként minimum 2.000 Ft, de legalább 5000 Ft
A minimum összeg fizethető, ha az egy névvel regisztrált cégek összesített árbevételének tízmilliomod része egész számra kerekítve nulla. Ha az így számolt érték egynél nagyobb, az egyszeri szoftver licencdíj bruttó 25000 Ft. Automatikus, expressz beléptetés használata: Írja be a cég adószámának első nyolc számjegyét, utána pedig válassza ki a listából a cég számára azt a beszámoló típust, amelyet ki szeretne tölteni. Létező, de a privát közzétételben még nem található cég adószámának beírása esetén a program bekéri az Ön nevét, email címét és telefonszámát. Ez a program xc.hu ügyfelek részére az új céget azonnal be is teszi a céglistába. A saját adatokat az automatikus beléptetés érdekében kell megadni.

A személyes adatok kitöltése után, fent a piros Mégse gomb helyett egy zöld Mehet gomb fog megjelenni, amelyre kattintással Ön automatikusan be lesz léptetve az Kattintson ide, ha nem találja az adószám beírására szolgáló pici kockát. Mozgassa az egeret a kattintás után megjelenő, online beszámoló grátisz kitöltését ajánló felirat fölé.  online  rendszerbe. Ezzel egyidejúleg egy emailt fog kapni. Ha olyan adószámot ír be, amelyet a privát közzététel már ismer, lehetősége nyílik annak beszámolóit ingyenesen megtekinteni, illetve – ha az a sajátja – a rendszerbe bejelentkezni. A törzsadatok beírása díjmentes. Fizetni akkor kell, ha a rendszert elektronikus közzétételre használják. A nyomtatvány kitöltését azonnal el lehet kezdeni.

A Maszek Beszámoló Közzététel az Interneten keresztül, bejelentkezéssel használható szoftver, mellyel komplett elektronikus beszámoló készíthető. Kitölthető vele a mérleg, az eredménykimutatás, és esetlegesen a Cash-Flow tábla. Mutatószámokkal tetszőleges kettő időszak adatait össze tudja hasonlítani. Online szövegszerkesztője előre megírt sablonszövegekkel támogatja a kiegészítő melléklet, könyvvizsgálói jelentés, és a jegyzőkönyv megírását.

Több, mint egyszerű nyomtatványkitöltő, mert a beszámolókat az Interneten PDF-ben és weblapként is közzéteszi, így azokat bárki meg tudja nézni, akár A célnyelv tényleg héber, de meg is változtatható. A Google fordítő segítségével az xc.hu szerveren megjelentetett dokumentumok tetszőleges nyelvre lefordítva elérhetők.  héberül  is. A Nézze meg új ablakban, kattintson ide most a többnyelvű, 999. sz. PDF-könyvtárból kigyűjtött, egyszerűsített éves beszámoló részeit képező dokumentumok megtekintéséhez.  999. sz.  PDF-könyvtárban beszámoló minták találhatók.

Van Nézze meg új ablakban, a jelenlegi oldal bezárása nélkül. Kattintson ide a sok képpel illusztrált, rövid magyarázó szövegekkel ellátott weblap megtekintéséhez.  online  kezelési útmutatója, és a saját szövegszerkesztőjével készített kinyomtatható változata is: Elektronikus beszámoló lépésről lépésre a Maszek Beszámoló Közzététel segítségével, képekkel illusztráva. Elektronikus dokumentum PDF formátumban, 6 oldal, 350K.  MBK.pdf 
A Maszek Beszámoló Közzététel elkészítését a kormányzat nem támogatta, sőt ellenkezőleg, folyamatosan horribilis mértékű adókkal sújtja.
A Maszek Beszámoló Közzététel a beadandó dokumentumok elkészítését előre megírt sablonokkal, online szövegszerkesztővel, és PDF-be alakítással biztosítja, melyeket az automatikusan kitöltött OBR elektronikus űrlaphoz csatolmányként hozzá is adja.